/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

PLDM și-a desemnat candidatul pentru circumscripția din Hâncești. Cine este acesta

missing
23 ianuarie 2020, ora 14:29

Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) și-a desemnat astăzi candidatul pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția nr. 38 Hâncești. Cel care candidează pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova este Anatolie Postolachi. Decizia a fost adoptată de membrii partidului cu unanimitate de voturi.

Anatolie Postolachi s-a născut în satul Buțeni, raionul Hâncești, are 47 de ani și este jurist de profesie. A activat ca primar al satului Buțeni (1999-2007), vicepreședinte al raionului Hâncești (2007-2009), șef al OT Hâncești al Cancelariei de Stat și reprezentant al Guvernului în teritoriu (2009-2013).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram