/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Bebelușul abandonat aseară în scara unui bloc de la Buiucani, supravegheat de medici. Detalii despre starea copilului

24 ianuarie 2020, ora 11:44

Bebelușul abandonat aseară în scara unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei este supravegheat de medicii de la Spitalul municipal de copii numărul 1. Starea micuțului este satisfăcătoare și va rămâne internat până când va fi preluat de responsabilii de la asistența socială și dus într-un centru de plasament sau eventual dat spre adopție.

Potrivit ofițerului de presă al Spitalului municipal de copii numărul 1, Cristina Ipati, băiețelul a fost internat aseară în jurul orei 20:00.

„Nou-născutul la internare era în stare satisfăcătoare, la moment este stabil, alimentat artificial și se află sub supravegherea personalului medical”, a declarat pentru TV 8 Cristina Ipati.

Micuțul ar avea mai puțin de o lună și cântărește 3180 de  grame.

„În urma examinării, se presupune că copilul nu are nicio lună de la naștere, ceea ce coincide și cu cele indicate pe biletul de lângă copil”, a menționat Cristina Ipati.

Amintim că nou-născutul a fost găsit abandonat aseară într-un cărucior, în care se afla și un bilet pe care era scrisă data, luna și anul nașterii copilului.

Un băiețel de doar o lună a fost găsit abandonat într-un cărucior, în această seară, în scara unui bloc din sectorul Buiucani al capitalei. Polițiștii sunt în căutarea mamei care și-a abandonat copilul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram