/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Fostul deputat Grigore Cobzac, candidat independent la alegerile noi de pe circumscripția 38 Hâncești

missing
24 ianuarie 2020, ora 19:02

Fostul deputat Grigore Cobzac, membru PAS, candidează independent pentru alegerile parlamentare noi de pe circumscripția numărul 38 Hâncești. Decizia ar fi fost luată de mai mulți membri ai formațiunii, de la nivel local.

Grigore Cobzac ne-a spus că decizia a survenit după ce PAS și PPDA nu a reușit să îl desemneze unanim drept candidat comun al celor două formațiuni politice.

„Iar echipa din teritoriu a decis că trebuie să candidăm și am fost înaintat independent. În teritoriu s-a produs astfel o dezbinare să îi spunem așa”, ne-a declarat Cobzac.

Grigore Cobzac a subliniat însă că rămâne membru PAS și că așteaptă între timp reacția conducerii partidului la decizia respectivă. Aceasta nu a întârziat să apară.

„În discuțiile cu conducerea partidului acesta a declarat că nu intenționează să candideze la aceste alegeri. Regretăm situația creată. PAS o va susține în continuare pe Olesea Stamate, desemnată în calitate de candidat de către Consiliul Politic Național PAS”, se menționează într-un comunicat PAS.

Grigore Cobzac a mai fost deputat pe listele PLDM, iar ulterior ACUM până în februaie anul trecut.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram