/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Președintele PDM, despre fotografia în care Sîrbu și Candu apar alături de omul de afaceri Rothschild

missing
24 ianuarie 2020, ora 12:49

Deputații democrați Andrian Candu și Sergiu Sîrbu s-au fotografiat alături de omul de afaceri britanic Nathaniel Rothschild, în cadrul unei întâlniri private. O spune liderul PDM, Pavel Filip. Acesta susține că întâlnirea celor doi democrați cu milionarul britanic nu a avut nicio legătură cu activitatea formațiunii politice.

„Am avut doar un scurt schimb de opinii cu Andrian Candu. Întrevederea aceasta nu a avut nicio legătură cu PDM, nu au reprezentat formațiunea noastră politică. A fost o întrevedere privată, dar urmează să discutăm cu colegii”, a spus președintele democraților.

„Să nu încerce cineva să facă legătură cu PDM prin intermediul acestei întâlniri”, a adăugat Pavel Filip.

Amintim că Nathaniel Rothschild, care în august 2019 a preluat 95% din compania concesionară a Aeroportului de la Chișinău, iar la sfârșitul anului trecut a anunțat că renunță la „Avia Invest”, a apărut într-o fotografie alături de deputații democrați Andrian Candu și Sergiu Sîrbu. Imaginea cu cei trei a fost făcută publică pe Telegram de vloggerul Dumitru Ciorici.

Autenticitatea fotografiei a fost confirmată de deputatul Sergiu Sîrbu, care a evitat să spună dacă fotografia a fost făcută înainte sau după ce Rothschild a preluat „Avia Invest”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram