/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Șeful Direcției transport a Primăriei Chișinău a demisionat. Cine a preluat interimatul funcției

24 ianuarie 2020, ora 17:46

Șeful Direcției transport public și căi de comunicație a Primăriei municipiului Chișinău, Adrian Boldurescu, a demisionat. Cererea acestuia prin care a cerut să fie eliberat din funcție a fost semnată deja de primarul Ion Ceban.

Interimatul funcției este asigurat de Lilian Copaci, responsabil de managementul transportului în cadrul Direcției primăriei.

Adrian Boldurescu nu ne-a răspuns la telefon pentru a oferi detalii despre motivele demisiei sale.

Amintim că Adrian Boldurescu a fost demis, în septembrie 2014, din funcția de șef al Direcției transport, iar în martie 2019 a fost repus în funcție în urma unei decizii de judecată. Totodată, instanța a obligat autoritățile să-i achite lui Boldurescu peste 477 de mii de lei, pentru salariul ratat în perioada în care a fost lipsit de funcție.

Un angajat al Primăriei Chișinău va primi aproape jumătate de milion de lei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram