/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat din satul Cărbuna, descoperit mort în casă! Ce spune poliția

missing
24 ianuarie 2020, ora 13:27

Un bărbat de 53 de ani din satul Cărbuna, raionul Ialoveni, a fost descoperit mort în această dimineață în propria locuință. Victima a fost găsită de propriul frate, zăcând pe pat.

Pe corpul neînsuflețit al bărbatului nu au fost observate semne vizibile de moarte violentă. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal, iar expertiza medico-legală va determina circumstanțele exacte în care a survenit decesul.

Cei doi frați locuiau împreună, iar potrivit poliției duceau un mod de viață neadecvat. Bărbații au fost anterior condamnați la închisoare, consumau băuturi alcoolice și nu erau angajați în câmpul muncii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram