/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Vreme frumoasă, cu soare și temperaturi pozitive. Câte grade ne promit meteorologii pentru azi

missing
25 ianuarie 2020, ora 09:16

Sâmbătă avem vreme frumoasă, cu soare și temperaturi pozitive. Spre seară temperaturile vor scădea simțitor. Maximele vor fi de la +7 la +9 de grade, cel mai cald va fi în sudul țării.

La nord cerul va fi senin, iar temperaturile vor urca spre 7de grade. Noaptea va fi mai răcoare: se vor înregistra -5… -8 grade.

În Centru, de asemenea, atmosferă termică va fi plăcută, cu soare și câțiva nori de vreme bună. Maximele, la fel ca ieri, vor ajunge la amiază până la +5… +8 grade.

Vreme frumoasă așteptăm și în sudul Moldovei. Către seară ar putea să fie -5 grade Celsius, iar ziua va fi până la 9 de grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram