/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Delia, în vacanță în Singapore. Ultima zi din sejur și-a petrecut-o în hotel, după ce au fost depistate cazuri de coronavirus

missing
26 ianuarie 2020, ora 08:01

Într-un secol în care poți ajunge dintr-un colț al lumii în altul în doar câteva ore, circulația virusurilor este imposibil de controlat. Principala problemă a experților din sănătate este, însă, faptul că nu există un antidot împotriva coronavirusului. Singura metodă de prevenire a răspândirii acestui virus la nivel mondial o reprezintă scanarea termică în aeroporturi a celor care tranzitează lumea în lung și-n lat. Și nici această metodă nu este sigură, deoarece febra apare atunci când boala este deja instalată, și nu în perioada de incubare.

Potrivit Digi24, măsuri de protecție și-a luat și cântăreața Delia. Aflată în vacanță în Singapore, aceasta și-a fi petrecut ultima zi din sejur în resort, după ce au fost depistate primele cazuri de coronavirus în zonă.

Într-un mesaj postat pe contul ei de socializare, artista și-a liniștit fanii, cărora le-a transmis că este bine. Delia urmează să revină în țară cu o cursă ce are escală în Dubai.

La nivel mondial, mai multe aeroporturi și-au instalat deja sisteme de verificare a temperaturii, ca metodă de depistare a eventualelor cazuri de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram