/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O casă a ars pe strada Petricani. Două persoane au ajuns la spital

missing
26 ianuarie 2020, ora 09:41

O casă btrânească de pe strada Petricani din capitală a fost cuprinsă de flăcări noaptea trecută. La fața locului au intervenit trei autospeciuale, dar flăcările au reușit să distrugă în totalitate acoperișul locuinței și mai multe bunuri din interior. Din fericire, toți locatarii au fost evacuați la timp.

Pompierii au fost alertați la ora 23:57. Potrivit Serviciului Situații Excepționale, din casă au fost evacuate cinci persoane. Doi oameni, un bărbat în vârstă de 54 de ani și o femeie de 77 de ani, care s-au intoxicat cu produsele de ardere, au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram