/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu, chemat mâine-dimineață la Procuratură, pentru audieri

27 ianuarie 2020, ora 23:44

Deputatul democrat Sergiu Sîrbu este așteptat mâine-dimineață la Procuratură. Anunțul a fost făcut chiar de Sîrbu pe pagina sa de Facebook.

„În Moldova nu trebuie să fii Baba Vanga ca să știi cu o lună înainte ce va face justiția moldovenească, cea “decapturată” și “depolitizată”!  Dragi prieteni, am avut dreptate! După cum v-am anunțat acum câteva zile la postul public de televiziune, iar unii au zis că nu e adevărat, iată că mâine la 8.30 merg la procuratură, ca să dau explicație unor procurori care vor să îi credem că ei nu au nicio legătură cu politicul și cu politicienii”, a scris deputatul.

Democratul mai spune că „vrea să creadă că a fost chemat la audieri acum când agenda politică e încordată, din purp coincidență”.

„Să vedem! Deși am dubii, cum zic juriștii rezonabile, așa cum fac de fiecare dată o să merg pe prezumția nevinovăției în privința procurorilor și o să cred că e pură coincidență această audiere care vine exact când agenda politică e atât de încordată. Chiar vreau să cred că procurorii se supun doar legii și nu comenzilor politicienilor.
Au o vorbă moldovenii, capul plecat sabia nu-l taie. Dar nici soarele nu-l vede! Cu detalii voi reveni! P.S. Eu cerere de aderare la alt partid nu scriu”, a mai menționat Sergiu Sîrbu. 

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu este vizat într-un dosar penal, care ar fi fost pornit în urmă cu aproximativ trei luni, când Dumitru Robu era procuror general interimar. Informația a fost confirmată de procurorul general din prezent, Alexandru Stoianoglo, care nu a oferit însă detalii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram