/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Curtea Constituțională își cumpără mașină nouă de 800 de mii de lei

missing
27 ianuarie 2020, ora 07:30

Curtea Constituțională (CCRM) a făcut public planul de achiziții pentru anul curent. Instituția planifică să cheltuie pentru bunuri și servicii peste patru milioane de lei. Cea mai scumpă achiziție va fi făcută chiar luna viitoare. În februarie, instituția vrea să cumpere un automobil în valoare de 800 de mii de lei.

Pe platforma de achiziții publice nu am găsit vreun anunț plasat de Curtea Constituțională cu privire la achiziționarea unei mașini, pentru a afla ce specificații tehnice se cer pentru unitatea de transport.

Precizăm că, în vara anului 2018, Curtea Constituțională și-a cumpărat o mașină nouă de model „Skoda Superb”, care a costat aproape jumătate de milion de lei. S-a întâmplat la o lună după ce conducerea CCRM a fost preluată de Mihai Poalelungi.

Alte 820 de mii de lei sunt planificate pentru organizarea unei Conferințe Internaționale cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la fondarea CCRM.

Două sute de mii de lei vor fi cheltuite pentru cazarea în hotele a invitaților străini veniți la conferință, tot 200 de mii de lei sunt preconizate pentru servicii de catering, adică pentru masa de sărbătoare. Alte 100 de mii de lei pentru servicii de divertisment a delegațiilor, iar alte câteva zeci de mii de lei vor fi cheltuite pentru flori și suveniruri.

Pentru paza instituției sunt preconizate 398 de mii de lei. Alte 450 de mii de lei sunt planificate pentru material de construcție și reparația curentă a încăperilor și utilajului instituției, iar 100 de mii de lei – pentru mobilier nou.

Pentru bilete de avion și servicii editorial Curtea Constituțională este gata să cheltuie câte 200 de mii de lei.

Vedeți mai jos toate cheltuielile pe care le planifică instituția în 2020.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram