/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuța - noul președinte al Partidului Ecologist

missing
27 ianuarie 2020, ora 09:47

Fostul ministru al Apărării Vitalie Marinuța a fost ales ieri președinte al Partidului Verde Ecologist la propunerea fostului șef Anatolie Prohnițchii cu votul unanim al delegaților, după ce ex-președintele a solicitat anterior colegilor reînnoirea conducerii.

Înaintarea la șefia partidului a domnului Marinuța, care pe parcursul ultimilor doi ani a exercitat funcția de secretar-general, a fost susținută și de mai multe organizații teritoriale, în cadrul ultimului congres, se arată într-un comunicat al formațiunii. 

„Vreau să mulțumesc tuturor delegaților la congres pentru înalta încredere acordată. Asigur toți membrii partidului și cetățenii că voi depune toate eforturile că partidul să devină o portavoce a cetățenilor”, a scris pe pagina sa de Facebook Vitalie Marinuța. 

La congres a fost desemnată noua componență a Consiliului Național, care la rândul său și-a ales noua conducere și noua componență a Biroului Permanent.

La propunerea noului președinte, Anatolie Prohnițchi a fost ales în calitate de prim vice-președinte al partidului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram