/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

/FOTO/ Agenția Națională pentru Sănătate Publică are un nou șef. Cine a ocupat fotoliul de director

missing
27 ianuarie 2020, ora 12:26

Agenția Națională pentru Sănătate Publică (ANSP) are un nou șef. Fotoliul de director a fost ocupat de către Nicolae Furtună, cel care anterior a exercitat interimatul. Anunțul a fost făcut astăzi de către Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. 

Foto: Captură – Youtube/
Rodica Trofimov

În luna decembrie 2018, Ministerul Sănătății a anunțat concurs pentru ocuparea funcției vacante de director al ANSP și a două funcții de director-adjunct. Dosarele de participare la concurs au fost depuse până pe 2 ianuarie.

Acum un an, directoarea ANSP, Elena Palanciuc, și-a dat demisia. Ea a plecat din funcție din propria inițiativă, după ce angajații Agenției au început să se plângă că nu-și primesc salariile de două luni.

Ulterior, Agenția a fost condusă temporar de vicedirectorul instituției, Nicolae Furtună.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram