/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Membrul Platformei DA Ruslan Verbițchi, a fost declarat nevinovat de justiția ucraineană

missing
27 ianuarie 2020, ora 12:38

După aproape un an și jumătate de când a fost cercetat de polițiști membru Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA) Ruslan Verbițchi, a fost declarat astăzi nevinovat de justiția ucrainiană. Despre asta a anunțat liderul PPDA Andrei Năstase pe pagina sa de Facebook. 

„Astăzi, după un an și jumătate de calvar, colegul nostru Ruslan Verbițchi, a fost declarat nevinovat de justiția ucraineană! Vă amintim că fugarul Plahotniuc și complicii săi i-au fabricat un dosar în baza unei făcături precum că Ruslan ar fi făcut tentativa de a trece prin vama moldo-ucraineană o armă… Felicitări tuturor! Așa, prin încredere, suport reciproc și perseverență, vom reuși să-i vedem pe toți oamenii Platformei DA, persecutați de un regim odios, absolviți și declarați nevinovați!”, a scris Năstase.

Amintim că, Ruslan Verbițchi a fost reținut la 22 august în punctul de trecere Palanca-Maiaki-Udobnoe. În mașina bărbatului au fost găsite 60 de cartușe pentru pistol-mitralieră „kalashnikov”. Verbițchi a declarat atunci că totul a fost o înscenare și o capcană organizată de autoritățile de la Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram