/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

/FOTO. VIDEO/ Un copil din clasa I, doborât azi-dimineață de o mașină, la Durlești

missing
29 ianuarie 2020, ora 09:05

UPDATE, ORA 09.34: Potrivit reprezentanților Direcției de Poliție a mun. Chișinău, Serviciul 112 a fost sesizat la ora 8.03 despre acest accident. Copilul, în vârstă de șapte ani, a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. 

Accidentul s-a produs în afara trecerii de pietoni.

„Politia stabilește toate circumstanțele producerii accidentului și, în funcție de leziunile cu care s-a ales minorul, v-a fi luată o hotărâre privind aplicarea pedepsei șoferiței care era la volanul automobilului, conform legislației în vigoare”, a declarat pentru TV8.md Natalia Stati, ofițeră de presă a Direcției de Poliție din Chișinău.

ORA 09.05: Un copil din clasa I a fost tamponat în această dimineață de o mașină, la Durlești. Potrivit martorilor, accidentul s-a produs aproape de ora opt, pe strada Nicolae Gribov, chiar în fața Liceului Teoretic Durlești.

„Trecătorii au scos copilul de sub mașină”, a spus un martor ocular pentru TV8. Din fericire, minorul a supraviețuit.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram