/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ UPDATE: Vlad Filat rămâne în libertate

29 ianuarie 2020, ora 17:05

UPDATE: 17:05 Vlad Filat rămâne în libertate. Magistrații au respins recursul administrației Penitenciarului nr. 13, depus împotriva deciziei de eliberare a lui Vlad Filat din detenție.

UPDATE: 16:28 Magistrații sunt în deliberări și se vor pronunța mai târziu.

UPDATE: 15:31 Ședința de la Curtea de Apel Chișinău, unde se examinează recursul în cazul eliberării înainte de termen a fostului premier Vlad Filat, a fost întreruptă. Două persoane au venit în sală și au inițiat un scandal. Ulterior, una dintre ele s-a simțit rău, iar la fața locului a fost chemată o ambulanță. Oamenii legii l-au scos forțat pe bărbat din sala de judecată.

Cei doi sunt persoanele care au depus recurs împotriva deciziei Judecătoriei sectorului Ciocana, care l-a eliberat pe Filat înainte de termen după ce i-a fost redusă pedeapsa din cauza condițiilor proaste din penitenciar.

În aceste momente la Curtea de Apel Chișinău se examinează recursul, depus de administrația Penitenciarului nr.13, privind eliberarea înainte de termen a fostului premier Vlad Filat.  Magistratul care examinează recursul este Igor Mînăscurtă.

Amintim că administrația Penitenciarului nr. 13 a solicitat în recursul, depus împotriva deciziei de eliberare lui Vlad Filat din detenție, suspendarea încheierii Judecătoriei Ciocana, casarea acesteia și pronunțarea unei noi decizii prin care cererile depuse de Penitenciarul nr. 13 şi avocatul condamnatului să fie respinse ca fiind neîntemeiate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram