O femeie de 32 de ani din Republica Moldova este cercetată de polițiștii italieni pentru că ar fi comandat incendierea unei pizzerii. Totul s-a întâmplat pe 10 decembrie 2019, în provincia Rivoli, orașul Torino, Italia.

Presa italiană scrie că femeia ar fi comandat doi cetățeni români să dea foc la pizzeria „Fratelli Milù”. Ea a recurs la un astfel de gest pentru a se răzbuna pe proprietarii localului, cu care în trecut a avut mai multe conflicte.

În urma incendiului, localul a fost mistuit de flăcări. Cei doi cetățeni români au fost identificați. Ei s-au dovedit a fi doi bărbați de 25 și respectiv 36 de ani.

Din imaginile video înregistrate de camere de supraveghere se poate vedea că indivizii au acționat în trei. Ei au stropit cu benzină mesele de lemn de pe terasa pizzerii, iar apoi au dat foc mobilierului. Atât femeia, cât și bărbații aveau fețele acoperite.

Ulterior, cei trei au fugit de la fața locului. Din fericire, în urma incendiului, nimeni nu a avut de suferit. În prezent indivizii sunt cercetați de oamenii legii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!