/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

/VIDEO/ Vlad Filat revine în politică? „Voi fi plenar alături de colegii din PLDM”

missing
29 ianuarie 2020, ora 17:53

Fostul premier Vlad Filat intenționează să revină în politică. Asta a lăsat să se înțeleagă după declarațiile făcute astăzi la Curtea de Apel Chișinău, unde judecătorii au respins recursul penitenciarului și l-au lăsat în libertate.

„Modalitatea în care voi activa o voi decide. Dar vă pot spune cu certitudine că voi fi plenar împreună cu colegii mei din Partidul Liberal Democrat, partid care la fel ca și mine a fost lovit, a fost nedreptățit și a suferit enorm. Nu mă refer la partid ca entitate, dar la oamenii din PLDM”, a declarat Filat.

Anterior, Vlad Filat spunea că nu revine în politică, dar este gata să ofere consultanță celor care vor avea nevoie de experiența sa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram