/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O nouă ședință amânată în dosarul lui Ilan Șor. Care este motivul

missing
31 ianuarie 2020, ora 15:53

Ședința planificată pentru astăzi la Curtea de Apel Cahul în dosarul lui Ilan Șor, inițiat pentru escrocherie și spălare de bani, a fost din nou amânată. Judecătorii se vor întruni pe 21 februarie.

Ședința nu a avut loc pentru că „dosarul nu a parvenit de la expertiză”, se motivează în anunțul plasat pe site-ul instanței de judecată.

Începând cu data de 30 septembrie 2019, aceasta este a patra oară când ședințele în dosarul lui Ilan Șor se amână din același motiv.

În vara anului 2018, judecătorii au acceptat solicitarea avocatului lui Ilan Șor de a fi efectuată o expertiză financiar-contabilă, care ar aduce probe concludente pentru dosar, dar aceasta nu a mai fost realizată.

Expertul Vladislav Gribincea a comentat anterior în presă că o astfel de expertiză nici nu ar fi posibilă, pentru că mai multe acte ale „Băncii de Economii” au ars în mașina încasatorilor agenției  „Klassika Asigurări”, care deservea BEM-ul, dar judecătorii nu au luat asta în calcul când au acceptat demersul avocaților lui Șor.

Mașina încasatorilor a fost găsită incendiată pe 27 noiembrie 2014 la Ialoveni. În aceeași zi, Banca Națională a Moldovei a instituit regim de administrare specială la BEM.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram