/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Caz tragic în sudul țării! Un copil de zece ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină

missing
01 februarie 2020, ora 12:41

Un copil de zece ani a murit la spital, după ce a fost lovit de un automobil. Cazul s-a întâmplat aseară, către ora 20:30, în satul Baimaclia din raionul Cantemir. Minorul se afla împreună cu tatăl său, un bărbat de 38 de ani, când a fost lovit de un automobil de model Ford Tranzit. Tatăl copilului a fost și el traumatizat, acesta s-a ales cu o fractură la antebrațul drept. 

Potrivit poliției locale, accidentul s-a întâmplat în apropiere de o stație PECO, iar șoferul, un tânăr de 20 de ani, a fugit de la fața locului, după ce a tamponat cei doi pietoni.

Șoferul a fost găsit de poliție la scurt timp de la producerea accidentului, într-o localitate din apropiere de Baimaclia. Acesta a fost testat cu aparatul Drager, care a arătat că tânărul nu era beat.

Poliția locală cercetează cazul. Șoferul riscă dosar penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram