/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Beneficiarul „Loteriei Moldovei” a fost arestat în Emiratele Arabe Unite

missing
03 februarie 2020, ora 18:01

Proprietarul afacerii „Loteria Națională a Bulgariei” Vasil Bojkov, care ar fi și beneficiarul „Loteriei Moldovei”, a fost reținut în Emiratele Arabe Unite, după ce fusese anunțat, pe 29 ianuarie, în căutare internațională de către autoritățile bulgare.

Potrivit procurorului general al Bulgariei, Ivan Gheșev, se pregătește deja pachetul de acte necesare pentru extrădarea lui Bojkov, scrie tass.ru.

Lui Bojkov i-au fost înaintate șapte capete de acuzare. Acesta este suspectat de conducerea unei grupări infracționale, de estorcare de bani, tentativă de mituire a unui oficial, instigare la comiterea unei infracțiuni ș.a.

Oamenii legii au făcut anterior percheziții acasă la Bojkov și în sediile unde-și desfășoară acesta afacerile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram