/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/FOTO/ Accident matinal în sectorul Râșcani. Un „BMW” și o „Toyota” s-au ciocnit

missing
03 februarie 2020, ora 09:19

Un accident rutier s-a produs în această dimineață în sectorul Râșcani din capitală. Două automobile s-au ciocnit pe strada Alecu Russo, în apropiere de bulevardul Moscova. 

Din imaginile foto realizate de către reporterul TV8 de la fața locului se poate vedea că în accident au fost implicate două mașini. Una de marca „BMW” și alta de marca „Toyota”.

Impactul s-ar fi produs din motiv că șoferul automobilului de marca „Toyota” nu ar fi respectat distanța și s-a tamponat în mijlocul de transport de marca „BMW” care se deplasa în față.

Deocamdată la fața locului nu a intervenit niciun echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare (INP). Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de către polițiști.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram