/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

UPDATE: Iarna își intră în drepturi! A fost emis cod galben și portocaliu de ninsori

missing
03 februarie 2020, ora 14:25

UPDATE: Meteorologii au emis atenționări de cod galben și portocaliu de schimbare bruscă a vremii, în legătură cu apropierea de Republica Moldova a unui ciclon atlantic, ce se deplasează din vestul Europei. Potrivit meteorologilor, pe teritoriul țării se prevăd condiții meteo complicate: vor cădea precipitații sub formă de ploaie, cu trecere în ninsori puternice (7-17 l/m2), izolat foarte puternice (20-25 l/m2), pe firele electrice și crengi izolat depuneri complexe. Pe arii restrânse pe drumuri se vor forma troiene, ghețuș. Atenționarea este valabilă pentru zilele de 5 și 6 februarie.

ORA 14.25: Vremea se va răci semnificativ în această săptămână, arată prognozele meteorologilor. Noaptea temperaturile vor: coborî până la -13 grade Celsius, iar în unele părți ale republicii se așteaptă ninsori puternice.

Temperaturile vor scădea către sfârșitul săptămânii. Spre exemplu sâmbătă maximele diurne nu vor depăși -5… -2  grade Celsius, iar în orele nocturne temperaturile vor scădea până la -13.. -10 grade Celsius.

Pe tot teritoriul țării sunt posibile ninsori slabe și puternice în zilele de miercuri, joi și vinei. Mâine în nordul țării sunt prognozate precipitații. Urmăriți prognoza meteo zilnic, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor.

Captură foto: shs.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram