/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO UPDATE/ Șase moldoveni, implicați într-un accident în apropiere de vama Albița! Unul a fost dus la spital cu un elicopter SMURD

missing
04 februarie 2020, ora 15:30

UPDATE: Potrivit responsabililor de la Ministerul de Externe de la Chișinău, în accident au fost implicați șase cetățeni moldoveni. Unul dintre ei se află în stare gravă la un spital din Iași, iar alți cinci sunt în stare stabilă la Vaslui.

Un cetățean moldovean a fost grav rănit într-un accident rutier produs la amiază în apropiere de vama Albița, la o distanță de aproximativ 10 kilometri, pe teritoriul României. Potrivit presei române, victima a fost preluată în stare de inconștiență și i-au fost acordate îngrijiri medicale într-un elicopter SMURD, după care a fost transportat la un spital din Iași. Alte șase persoane au fost rănite.

Accidentul s-a produs după ce două mașini, una înmatriculată în Republica Moldova și una înmatriculată în Ucraina, au intrat în coliziune. Moldoveanul rănit în urma impactului ar fi rămas blocat între fiare, în stare de inconștiență.

Una din celelalte șase victime – un cetățean ucrainean, a fost dus la spital la Vaslui, iar cinci la Huși, fiind în stare stabilă, potrivit Realitatea de Vaslui.

La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere și un modul de descarcerare, ambulanțe și o autospecială de transport a victimelor multiple. A fost declanșat Planul Roșu de Intervenție al județului Vaslui.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram