/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Ce spun reprezentanții Ambasadei Ucrainei despre consulul suspectat în cazul minorei violate la Bălți

missing
05 februarie 2020, ora 16:58

Reprezentanții Ambasadei Ucrainei în Republica Moldova confirmă că organele de anchetă investighează posibila implicare a consulului de la Bălți în cazul minorei violate. 

Toate circumstanțele acestui caz se stabilesc de către organele competente. În prezent, consulul nu este arestat și nu este pus sub învinuire. Noi nu putem deocamdată să comentăm acest caz până nu se va la finaliza ancheta ori va fi anunțată decizia organelor de drept”, au comunicat reprezentanții Ambasadei Ucrainei pentru TV8.

Presa regională din Bălți a scris, cu referire la surse anonime din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți și Procuratura Bălți, că unul dintre violatorii tinerei de 17 ani din Sângerei ar fi un angajat al Consulatului Ucrainei la Bălți.

O adolescentă de 17 ani din Sângerei a fost abuzată sexual de doi indivizi cu vârsta de 37 și respectiv 38 de ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram