/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 797: Atac sângeros pe malul mării din Odesa, vizită regală la Kiev și regretul șefului NATO

Doi deputați noi în Parlament! Fracțiunea PPDA a rămas fără un deputat

missing
06 februarie 2020, ora 10:18

În prima ședință a Parlamentului din această sesiune și-au început activitatea și doi deputați noi. Este vorba despre socialista Marina Radvan și reprezentantul Blocului ACUM, Virgiliu Pâslariuc, care a aderat la fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate.

Curtea Constituțională a validat mandatele celor doi deputați pe 27 decembrie 2019.

Rădvan a ocupat locul Tatianei Cunețchi, care și-a dat demisia din funcția de deputată în favoarea funcției de șefă a Agenției Servicii Publice. Pâslariuc a venit în Parlament în locul deputatului Serghei Cataranciuc, care a decedat.

Precizăm că Serghei Cataranciuc făcea parte din fracțiunea PPDA, iar Virgiliu Pâslariuc, care a fost următorul în lista Blocului ACUM la parlamentare, a aderat la fracțiunea PAS din Legislativ.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram