/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Reacția „Trans-Oil” la presupusa dublă identitate a omului de afaceri Vaja Jhashi

missing
06 februarie 2020, ora 12:21

„Trans-Oil Group” neagă faptul că proprietarul holdingului, milionarul moldo-american Vaja Jhashi ar deține identitate dublă. Reprezentanții companiei susțin că informația dezvăluită ieri într-o emisiune televizată și preluată inclusiv de tv8.md, nu ar corespunde realității.

Holdingul Trans – Oil exprimă protestul în legătură cu apariția în spațiul public a unei informații ce nu corespunde realității și care aduce prejudicii de imagine proprietarului holdingului, Vaja Jhashi. Declarăm cu toată responsabilitatea că această informație este mincinoasă și facem apel către presă, formatorii de opinie să dea dovadă de corectitudine și să nu se lase provocați de persoane care se vede că au interes în distribuirea informațiilor mincinoase”, se menționează într-un comunicat de presă al Trans-Oil.

Amintim că aseară, Alex Cozer, moderatorul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV a dezvăluit informația potrivit căreia anume Vaja Jhasi ar fi cea de-a treia persoană care pe lângă Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov ar deține dublă identitate. Cozer a făcut trimitere la surse demne de încredere și a menționat că Jhashi ar mai avea o identitate cu numele Reznic sau Reznik.

L-am contactat telefonic pe fostul președinte al Comisiei parlamentare securitate națională, Chiril Moțpan, pentru a afla dacă aceasta este informația pe care ar deține-o și el, însă acesta a preferat să nu ofere detalii.

„Nu spun nici da, nici ba”, a spus Chiril Moțpan.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram