/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Când își va anunța PAS candidatul pentru prezidențiale? Sandu: „Trebuie să-l bată pe Dodon”

missing
07 februarie 2020, ora 22:29

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) de asemena propune un candidat unic la alegerile prezidențiale, dar nu e nimic grav dacă vor fi mai mulți candidați de dreapta. Despre aceasta a declarat președinta formațiunii Maia Sandu în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8. 

„Noi așteptăm să vedem ce propunere au colegii de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA). Noi nu am vorbit cu ei despre niciun candidat. PAS va lua o decizie la următorul congres, la sfârșitul lunii martie. Deocamdată ne uităm cine va avea cele mai mari șanse. Nu am discutat deocamdată nicio candidatură”, a declarat președinta PAS.

De asemenea Maia Sandu a spus că nu vede nimic grav dacă la alegerile prezidențiale vor fi candidați diferiți, unul din partea PAS și altul din partea PPDA. Potrivit ei, important este ca formațiunile să nu să se atace politic.

Președintele Republicii Moldova este ales în mod direct de către cetățeni pentru un mandat de patru ani. Viitoarele alegeri prezidențiale urmează să fie organizate în toamna acestui an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram