/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa și ordinul lui Șoigu. SUA îşi îndeamnă aliaţii să livreze Patriot Kievului

/VIDEO/ După avertismentul lui Ion Chicu, miniștrii spun că își fac meseria corect și nu cred că au de ce să fie demiși

missing
07 februarie 2020, ora 22:11

Miniștrii din Guvernul Chicu nu se tem de demisii. Sunt atât de încrezuți că-și fac meseria profesionist, încât nu se simt vizați de avertismentul premierului, care recent a dat de înțeles unii colegi ar putea să rămână fără fotoliu.

Natalia Ghețu, reporteră TV8: „La începutul săptămânii, premierul Ion Chicu a declarat ca sunt posibile remanieri în cabinetul de miniștri. Pentru ca a evitat sa dea nume încercam sa aflam chiar de la miniștri ce cred despre faptul ca risca să rămână fără fotoliu”.

Pavel Voicu, ministru al Afacerilor Interne: „Sunteți în listă? Eu nu comentez ceea ce a spus domnul prim-ministrul. Eu nu știu. Credeți că va faceți treaba bine, aveți motive să fiți demis? Îmi fac treaba bine și nu sunt motive la moment”.

Ion Perju, ministrul Agriculturii: „Activitățile pe care mi le-am propus merg bine. Sunt rezultate sunt și problem în sectorul vast pe care îl administrez. Cum credeți cine e pe muchie de cuțit din cabinetul de miniștri? Nu cred că cineva este”.

Fadei Nagacevschi, ministrul Justiției: „Eu îmi văd de activitatea mea. Asta este cel mai important. Asta este cel mai important fiecare să-și faca treaba lui și să o facă în strictă conformitate cu legea. Vă faceți bine munca, cum credeți? Dar DVS cum considerați?  Dar DVS cum considerați? Astept de la Dvs aprecieri. Sondajele arată că în justiție lucrurile nu merg prea bine”.

Ieri, Zinaida Greceanîi a anunțat că spre sfârșitul lunii februarie, Guvernul Chicu va veni în plenul Parlamentului, cu raportul de activitate pentru primele 100 de zile. Guvernul este format, în mare parte, din foști consilieri prezidențiali, inclusiv Ion Chicu, cel care l-a consiliat pe Igor Dodon în domeniul finanțelor publice. Cabinetul de miniștri se prezintă ca fiind unul tehnocrat. În echipa de miniștri figurează doar o singură femeie: Viorica Dumbrăveanu, ministra Sănătății.

Rerporter: Natalia Ghețu
Imagini: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram