/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Când a vorbit ultima oară Maia Sandu cu Andrei Năstase. Președinta PAS: „Discutăm mai rar..”

08 februarie 2020, ora 07:30

„Ultima oară am discutat cu Andrei Năstase câteva săptămâni în urmă, înainte să anunțăm candidatul pentru alegerile parlamentare noi din Hîncești”. Despre aceasta a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

„Noi i-am anunțat despre candidatura Olesiei Stamate. Ulterior, domnul Năstase nu a fost disponibil, a fost plecat peste hotare și eu tot l-am solicitat să ne vedem. O să ne vedem  săptămâna viitoare. Dar discutăm mai rar decât până acum, e adevărat”, a declarat președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS).

Maia Sandu a recunoscut că relațiile între cei doi s-au răcit și aceasta, potrivit ei, este un lucru evident. Întrebată cum se explică această răcire, politiciana a spus:

„Eu înțeleg că colegii de la Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) sunt supărați pentru că partidul a mai pierdut niște susținători. Înțeleg supărarea lor și e firesc să fie așa. Nu pot spune că nu am fi și noi într-o situație similară dacă am păți ca ei, dar în același timp cred că este loc pentru îmbunătățire”.

Președinta PAS a mai declarat că formațiunea pe care o conduce este gata să meargă înainte alături de PPDA, doar că dorință trebuie să fie din ambele părți, ceea ce potrivit ei, este mai complicat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram