/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Sergiu Sîrbu, după declarațiile lui Vladimir Voronin privind denunțul la Procuratură: „...Îi doresc multă sănătate”

missing
10 februarie 2020, ora 23:10

Deputatul Sergiu Sîrbu a venit cu un comentariu la declarația liderului Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, precum că el a depus denunțul la Procuratură, în baza căruia ulterior pe numele său a fost pornit un dosar penal pentru „corupție în proporții deosebit de mari”. „După declarațiile emotive și evident, fără pic de adevăr, ale președintelui Voronin, nici nu mai știu ce să cred. Straniu că domnul Voronin s-a trezit peste mulți ani pentru a se răzbuna prin metode atât de iresponsabile, chiar dacă, omenește, îi pot înțelege supărările personale”, a comentat Sergiu Sîrbu, deputat în fracțiunea Partidului democrat. 

„Indiferent de câte acuzații false vor mai fi debitate în spațiul public, eu oricum nu-i port pică și îi doresc multă sănătate! Sper că procuratura “decapturată” și “scoasă de sub influența politicului” nu mi-a mai tras încă un dosar penal, pentru că nu vreau să plec capul în fața cuiva. Apropo, nu m-aș mira, luând considerație grija pe care mi-o poartă de un timp încoace unii procurori moldoveni”, a mai scris parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

În această seară, la emisiunea Politica Nataliei Morari de la TV8, Vladimir Voronin a declarat că anume el a fost cel care a scris denunțul la Procuratură pe numele lui Sergiu Sîrbu, după ce acesta ar fi încercat să corupă o fostă deputată comunistă pentru a părăsi partidul. Deputatul a fost audiat recent de procurori pe acest caz și se declară că nevinovat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram