/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Din ce state provin majoritatea celor care au aplicat până în prezent la Programul de dobândire a cetățeniei prin investiții

13 februarie 2020, ora 23:02

Majoritatea persoanelor care au aplicat până în prezent la Programul de dobândire a cetățeniei prin investiții sunt din state precum: India, Pakistan și Siria. Despre aceasta a declarat Ministrul Economiei Anatol Usatîi în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Ministrul spune că anume acest fapt le-a determinat pe autorități să constituie o comisie care să evalueze riscurile și beneficiile pe care le oferă acest program. „Este nevoie reajustarea Programului de dobândire a cetățeniei prin investiții. Cetățenii trebuie să înțeleagă cum decurge acest proces”, a declarat Anatol Usatîi.

De asemenea, ministrul a spus că în curând Guvernul va anunța dacă va anula legea sau va continua proiectul.

Menționăm că compania „Henley & Partners” care gestionează Programul de dobândire a cetățeniei prin investiții dă asigurări că acesta nu prezintă niciun risc asupra securității statului și insistă asupra continuării lui în R. Moldova.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram