/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Chișinăuienii care vor să-și privatizeze locuințele trebuie să o facă în decursul următorului an

missing
15 februarie 2020, ora 16:28

Chișinăuienii care trebuie să finalizeze procedura de privatizare a locuințelor trebuie să se grăbească pentru că a rămas puțin mai mult de un un până va mai fi posibil acest lucru, atenționează autoritățile municipale. 

„Cetățenii municipiului Chișinău ale căror locuințe nu sunt privatizate până la momentul actual, sunt în drept să se adreseze către Comisia municipală de privatizare a fondului de locuințe (str. Columna 106, bir. 9, tel. (022) 27-81-25, pentru a depune pachetul de acte necesare privatizării apartamentului”, se menționează într-un comunicat al Primăriei Chișinău.

Privatizarea poate fi făcută până pe 31 mai 2021.

Actele pentru efectuarea acesteia le puteți găsi pe pagina web a Primăriei Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram