/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O nouă televiziune de nișă în țară! Consiliul Audiovizualului a aprobat acordarea licenței de emisie

missing
17 februarie 2020, ora 12:41

Consiliul Audiovizualului a aprobat săptămâna trecută acordarea licenței de emisie pentru un nou post de televiziune. Este vorba despre „Nika TV”, un canal de televiziune creștin-ortodox.

Noul post de televiziune urmează să-și înceapă curând activitatea. „Nika TV” va promova valorile creștin – ortodoxe și nu numai. Emisiunile vor avea tematică socio – culturală și creștin – ortodoxă, iar o parte dintre ele vor fi realizate de clerici și voluntari.

Totodată, unele dintre emisiuni cu conținut cultural și educativ vor fi retransmise din parohiile și bisericile din republică.

Postul de televiziune „Nika TV” va fi administrat de clericul Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din satul Sălcuța, raionul Căușeni, preotul Serghei Jelihovschi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram