/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/DOC/ Năstase cere PG să îl investigheze pe Dodon pentru imixtiune în activitatea procuraturii

missing
20 februarie 2020, ora 17:14

Liderul PPDA, Andrei Năstase cere procurorilor să îl investigheze pe președintele țării, Igor Dodon, pentru imixtiune în activitatea Procuraturii. Acesta a depus astăzi la Procuratura Generală un denunț în acest sens.

Denunțul vine după ce aseară, la o emisiune de la Jurnal TV, fostul șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a dezvăluit că Igor Dodon l-ar fi întrebat de ce nu face investigații în privința lui Andrei Năstase.

Morari i-ar fi răspuns lui Dodon că se vor face investigații dacă se investighează și finanțarea PSRM.

„A fost un detaliu foarte interesant. Mai în glumă, mai în serios, dl președintele Igor Dodon m-a întrebat de ce nu facem investigații în privința lui Andrei Năstase. Fiindcă apăruseră niște scrisori anonime sau niște pretinse investigații jurnalistice pe niște site-uri galbene, obscure, referitor la careva averi sau ceva în legătură cu Andrei Năstase. Am zis, sigur, dar investigăm și finanțarea PSRM”, a povestit Viorel Morari.

Andrei Năstase cere, de asemenea, să fie investigată implicarea lui Igor Dodon la selectarea candidatului pentru funcția de procuror general.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram