/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Moldovean căutat de Interpol, reținut în Rusia. Va fi extrădat în Italia

missing
20 februarie 2020, ora 14:20

Un cetățean al Republicii Moldova, anunțat în căutare internațională de biroul Interpol din Italia, a fost reținut la ieșire de pe teritoriul Federației Ruse.

Bărbatul, de 44 de ani, este acuzat că a făcut parte dintr-o grupare criminală care se ocupa de escrocherii. Aceasta estorca bani de la șoferii de autocamioane și unități de transport de pasageri, pentru a le permite să staționeze în parcări din orașele Verona și Vicenza.

Membrii grupării aplicau forța și chiar îi amenințau cu arme  pe cei care refuzau să plătească.   Moldoveanul reținut în Rusia este bănuit că ar fi participat la cel puțin 33 de cazuri de acest gen.

Autoritățile ruse pregătesc pachetul de acte necesare pentru extrădarea moldoveanului  în Italia pentru a fi judecat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram