/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

O nouă companie pe piața transportului aerian! Este condusă de fostul director „Air Moldova”

20 februarie 2020, ora 12:26

Pe piața serviciilor de transport aerian din țară a apărut o nouă companie. „HiSky”, o companie fondată în Republica Moldova, se lansează azi pe piața locală și regională, în baza unui parteneriat cu operatorul român „Cobrex Trans”.

„HiSky” scoate la vânzare bilete spre șase destinații din Europa – Londra, Dublin, Lisabona, Paris, Bologna și Dusseldorf. Ultima destinație este o premieră absolută pentru piața din Republica Moldova. Cursele spre Dusseldorf vor fi operate în zilele de luni și vineri.

Biletele pot fi deja rezervate începând cu ziua de astăzi, iar cursele vor fi operate din 10 aprilie.

„Împreună cu partenerii noştri de la „Cobrex Trans” vom opera zborurile cu o flotă modernă care, în prezent, constituie două aeronave de tip Airbus A320”, se menționează într-un comunicat de presă al companiei.

„HiSky” va oferi servicii basic, classic, premium și premium plus.

Noua companie aeriană este condusă de Iulian Scorpan, fost director la „Air Moldova”.

„HiSky își propune să importe și să cultive, aici, la noi acasă, cultura occidentală în ceea ce privește zborurile cu avionul. Pe de altă parte, vrem să dezvoltăm această companie în spiritul unui sentiment general de siguranță și prietenie – toate orientate spre confortul pasagerilor”, susține directorul general „HiSky”, Iulian Scorpan.

Companiile „HiSky” şi „Cobrex Trans” vor opera zboruri cu avioane din familia „Airbus A320”, cea mai vândută linie de aeronave din lume. Toate avioanele corespund standardelor internaționale de siguranță. Acestea au o capacitate de 180 de locuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram