/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Novac, despre protestele din fața sediului PSRM: „Au fost aduși organizat, au fost și plătiți”

20 februarie 2020, ora 12:40

După ce la sediul central al PSRM din Chișinău s-au adunat în această dimineață zeci de persoane care au cerut pensii și salarii mai mari, condiții mai bune de trai și demisia guvernării, deputatul socialist Grigore Novac a venit cu o reacție. Parlamentarul este de părere că protestatarii au fost aduși organizat. Mai mult, aceștia ar mai fi fost plătiți de către reprezentanții Partidului Șor. 

„Dacă este necesar pot o să arăt poze cum au fost aduși organizat, au fost și plătiți. Acești oameni vin acolo nu pentru ași expune poziția civică, dar pentru a corespunde acelor cerințe care vor primi eventual pachete de la magazine sociale. O bună parte din ei sunt manipulați de către politicienii fugari”, a afirmat Grigore Novac.

La scurt timp, Marina Tauber a venit cu o replică deputatului socialist.

„Eu cred că domnul Novac este foarte rău informat și ar fi bine să comenteze bătrânilor de ce ei merită doar doi lei pe zi, ca îndemnizația unică, care a fost stabilită de șeful lui de partid Igor Dodon”, a spus Tauber.

Mai mulți polițiști au fost trimiși să asigure ordinea la protestul din fața sediului PSRM.

Partidul Șor va organiza proteste în masă în toată republica. Reprezentanții formațiunii vor mobiliza oamenii să iasă în stradă și să protesteze împotriva „incompetenței” actualei guvernări și să ceară condiții mai bune de trai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram