/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Voronin spune nume! Ce deputați democrați ar putea ocupa fotolii în Guvernul Chicu

missing
20 februarie 2020, ora 20:31

Doi foști comuniști, care au părăsit PCRM și au aderat la Partidul Democrat, ar putea să ajungă în scurt timp în Guvernul Chicu, crede liderul PCRM Vladimir Voronin.

Politicianul  îl numește pe președintele de onoare al Partidului Democrat Dumitru Diacov „cel mai mare trădător din toate timpurile” și spune că acesta ar fi negociat deja o alianță cu Partidul Socialiștilor, pentru a-i asigura lui Igor Dodon voturile necesare în Parlament pe anumite proiecte, dar și susținere înainte de alegerile prezidențiale, care urmează să aibă loc la toamnă.

Vladimir Voronin crede că în cazul unei coaliții PSRM-PDM, democrații vor obține câteva fotolii în Guvern și a numit numele a doi potențiali miniștri.

Ivanov și Vitiuc (n.r. Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc) astfel de trădători vor fi luați în ministere. Aceasta este o metodă de cumpărare cu funcții”, a declarat Voronin în cadrul emisiunii „Zi de zi” de la „Publika TV”.

Amintim că Violeta Ivanov a fost surprinsă recent ieșind din ograda Președinției. Aceasta a declarat atunci că s-a întâlnit cu Igor Dodon pentru a discuta chestiuni legate de agenda externă, în calitatea sa de președintă a Comisiei parlamentare pentru politică externă.

Premierul Ion Chicu a declarat anterior că analizează activitatea fiecărui ministru și ar putea urma remanieri în Guvern după prezentarea raportului pentru primele 100 de zile de mandat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram