/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Ședința de judecată de la Curtea de Apel Cahul, în dosarul lui Ilan Șor, amânată pentru a opta oară din același motiv

21 februarie 2020, ora 12:58

Ședința de judecată planificată pentru astăzi la Curtea de Apel Cahul în dosarul lui Ilan Șor, pornit pentru escrocherie și spălare de bani, a fost amânată din nou. Asta deoarece dosarul „nu a parvenit de la Centrul Național de Expertize Judiciare”, potrivit site-ului instanței de judecată.

Aceasta este cea de-a opta oară, când ședințele de judecată în acest dosar se amână din exact același motiv.

Următoarea ședință de judecată este programată pentru datat de 19 martie 2020, ora 11:30.

 

În vara anului 2018, judecătorii au acceptat solicitarea avocatului lui Ilan Șor de a fi efectuată o expertiză financiar-contabilă, care ar aduce probe concludente pentru dosar, dar aceasta nu a mai fost realizată.

Expertul Vladislav Gribincea a comentat anterior în presă că o astfel de expertiză nici nu ar fi posibilă, pentru că mai multe acte ale „Băncii de Economii” au ars în mașina încasatorilor agenției  „Klassika Asigurări”, care deservea BEM-ul, dar judecătorii nu au luat asta în calcul când au acceptat demersul avocaților lui Șor.

Mașina încasatorilor a fost găsită incendiată pe 27 noiembrie 2014 la Ialoveni. În aceeași zi, Banca Națională a Moldovei a instituit regim de administrare specială la BEM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram