/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un grup criminal din Moldova, destructurat în Irlanda

missing
22 februarie 2020, ora 14:21

Un grup criminal, format din cetățeni ai Republicii Moldova, a fost destructurat ieri-dimineață în Irlanda. Membrii acestuia sunt bănuiți că ar fi implicați în comercializarea și distribuirea ilegală a drogurilor. 

Presa din Irlanda scrie că cetățenii moldoveni sunt stabiliți cu traiul în regatul Co Louth, Irlanda. Ieri oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul acestora, unde au găsit cinci mii de euro, diverse dispozitive electronice, inclusiv laptopuri și telefoane mobile.

De asemenea, oamenii legii au confiscat mai multe acte bancare. Potrivit sursei citate, indivizii ar avea în posesie și un automobil de model „AMG Mercedes Benz C200 coupe” de culoare albă. Ancheta este în curs de desfășurare.

Foto: irishtimes.com

Foto: irishtimes.com

Foto: irishtimes.com

Foto: irishtimes.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram