/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Accident la Sângerei: O șoferiță, în a șaptea lună de sarcină ar fi adormit la volan

missing
23 februarie 2020, ora 10:10

O șoferiță, aflată în a șaptea lună de sarcină, a ajuns cu mașina într-un șanț după ce a pierdut controlul asupra volanului. Accidentul rutier s-a produs ieri, 22 februarie, în jurul orei 06.00, în apropiere de satul Țambula, raionul Sângerei.

Potrivit polițiștilor, femeia este originară din Bălți și se afla la volanul unui „Volkswagen”. În automobil, aceasta era împreună cu soțul.

În urma impactului, cei doi au fost transportați de urgență la Spitalul Clinic din Bălți. Potrivit medicilor, victimele s-au ales cu mai multe traume.

Nordnews scrie că femeia ar fi adormit de oboseală la volan. Femeia fiind în a șaptea lună de sarcină, urmează să fie transportată, la Institutul Mamei și Copilului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram