/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/FOTO/ Panică într-un oraș din Italia. Mărturiile unei moldovence: „Rafturile din magazine sunt aproape goale”

missing
24 februarie 2020, ora 06:50

Numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a crescut brusc în Italia, aceasta fiind și prima țară din Europa care pune orașe întregi sub carantină. 

O moldoveancă care este stabilită în orașul Piacenza din Italia a povestit pentru TV8 că în zonă este mare panică printre localnici, aceștia purtând mască pentru a nu se infecta de virusul ucigaș. Aceasta mai spune că în regiune practic toate magazinele au fost închise, elevii au fost trimiși în vacanță forțată până pe data de 8 martie, iar rafturile magazinelor sunt aproape goale.

Rafturile din magazine sunt aproape goale, nu este aproape nimic pe ele. Nici acolo unde ar trebui să fie carne, nu este nimic. Sunt într-un Mall, unde lucrează doar un magazin. În rest, toate sunt închise, chiar și o frezerie chineză este închisă. Lume este foarte puțină, iar majoritatea poartă măști”, a povestit moldoveanca stabilită în Italia.

Imagini cu rafturile goale au fost surprinse și de alți moldoveni într-un supermarket din Milano.

Foto: Liliana Amoras

Foto: Liliana Amoras

Foto: Liliana Amoras

Autoritățile italiene au anunțat, duminică, că virusul ucigaș a luat viața a trei persoane, iar alte peste 150 sunt infectat.

Europa este cel mai dur lovită de epidemia din China și este pe locul patru la nivel mondial.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram