/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Pericolul de gripă și coronavirus amână matineele în grădinițe

25 februarie 2020, ora 14:09

În instituțiile de învățământ din Chișinău vor fi luate măsuri sporite de igienizare a încăperilor din cauza creșterii numărului de îmbolnăviri de gripă,  infecții respiratorii acute și apariției riscului de coronavirus. Direcția Educație a Primăriei Chișinău a emis deja o circulară în grădinițe, iar directorii instituțiilor iau deja măsuri.

Pentru a evita îmbolnăvirea copiilor, în instituțiile de învățământ preșcolar nu vor fi organizate manifestații în masă. Astfel, vor fi amânate matineele de primăvară, care ar urma să fie organizate abia după data de 12 martie.

Iată ce recomandări a făcut Direcția municipală de sănătate pentru instituțiile de învățământ:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram