/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O femeie care este suspectată că ar avea coronavirus, internată la spitalul din Strășeni

missing
27 februarie 2020, ora 14:46

O femei de 46 de ani din satul Micleușeni, din raionul Strășeni, a fost internată ieri cu suspiciuni de coronavirus. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către reprezentanții spitalului. 

Femeia a fost izolată și plasată în carantină. Aceasta a fost supusă testului la coronavirus.

„Are simptome de coronavirus. Femeia a fost testată. Noi așteptăm rezultatul și deocamdată nu știm cu exactitate”, au spus pentru tv8.md vice-directorul medical Rodica Croitoru.

Potrivit medicilor, aceasta a venit din Italia acum două săptămâni.

Două persoane au fost supuse testelor la coronavirus în Republica Moldova până în prezent, potrivit ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, care este audiată în aceste momente în Parlament la subiectul dat. Ambele teste au fost negative, potrivit șefei de la Sănătate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram