/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ UPDATE: Fulgii mășcați au acoperit mai multe localități din nordul țării

missing
27 februarie 2020, ora 12:43

UPDATE: 12:43 Locuitorii din nordul țării se pare că sunt mai norocoși în acest an. Pe parcursul zilei de astăzi a nins semnificativ în unele regiuni, pământul fiind acoperit de un strat subțire de zăpadă.

Imagini din Bălți și din raionul Soroca ne-au trimis și câțiva cititori fideli ai TV8.

UPDATE: 10:52 Deși în sudul și centrul țării este soare și până la +10 grade, la nord ninge. În imaginile surprinse de un internaut vedem cum fulgi mășcați acoperă drumurile din Edineț, Drochia.

Precizăm că meteorologii au promis ploi slabe în toată republica și temperaturi de până la +11 grade pe timp de zi în sudul țării, +10 în centru și până la +9 în partea de nord.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram