/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Vladimir Voronin crede că pomelnicul familiei Dodon este o acțiune de PR electoral

missing
28 februarie 2020, ora 06:14

Președintele Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, este de părere că pomelnicul familiei prezidențiale nu este altceva decât o acțiune de PR electoral al președintelui Igor Dodon, care vrea să ia al doilea mandat de șef de stat. 

„Asta  e campanie electorală, ca preoții să citească la sfârșitul slujbei pomelnicul și oamenii tot timpul să nu uite că este așa un personaj cu numele Dodon”, a spus Voronin la emisiunea în PROfunzime de la PRO TV Chișinău.

Mai mult, comunistul zice că fără voia preoților, acel pomelnic nu putea să ajungă în biserici. „Poate aceasta e legat de asta că el a înțeles că nu mai are șanse să ia al doilea mandat și își ia rămas-bun prin acest pomelnic și o să fie pomenit prin acest pomelnic nu știu cum în ce fel… Asta nici nu-i prostie, dar e idiotism”, a mai zis Voronin.

Pomelnicul care a fost adus ieri la redacția TV8 de către un telespectator are un tiraj de 1500 de exemplare și a fost tipărit la o tipografie de stat, detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram