/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 815: As ucis, scut estic și atacuri reciproce! Zelenski se așteaptă la o ofensivă mai amplă a Rusiei

Alertă! Primul caz de coronavirus, confirmat în Ucraina

missing
03 martie 2020, ora 11:50

Ucraina are un caz de coronavirus confirmat. Este vorba despre un bărbat din Cernăuți, care s-a întors din Italia în Ucraina cu o escală în România, scrie 112.ua. La moment, bărbatul și soția sa, cu care a fost în călătorie, se află în carantină. 

Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul unui briefing de presă, de către ministrul adjunct al Sănătății Victor Liașko. El a declarat că, pe 26 februarie, bărbatul a revenit din Italia, cu escală în România. La aeroport a fost verificată temperatura acestuia și s-a dovedit a fi în normă.

Presa ucraineană mai scrie că 35 de persoane care au fost în contact cu bărbatul infectat se află sub supravegherea medicilor și sunt izolați la domicilii.

La nivel mondial numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 90.914, dintre care 3.116 de decese, în 76 de ţări şi teritorii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram