/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Atacuri cu drone în mai multe regiuni, inclusiv Kiev. Avertismentul Estoniei

O remorcă încărcată cu îngrășăminte minerale, spulberată de o locomotivă pe calea ferată! Șoferul ar fi trecut la culoarea roșie a semaforului

missing
05 martie 2020, ora 14:52

Grav accident pe calea ferată din apropierea localității Rogojeni, raionul Șoldănești. Remorca unui camion, încărcată cu zeci de saci plini cu îngrășăminte minerale a fost spulberată de o locomotivă. Accidentul s-a produs în jurul orei 11:20 dimineața.

Potrivit poliției, în condiții de ceață, șoferul camionului, un bărbat de 51 de ani, ar fi traversat trecerea la nivel cu calea ferată la culoarea roșie a semaforului. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit, însă remorca a fost distrusă iar mai mulți saci îngrășăminte au fost împrăștiați pe jos.

Bărbatul aflat la volanul camionului a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a arătat că nu a consumat alcool. Șoferul vinovat de producerea accidentului riscă amendă de până la 1500 de lei și 6 puncte de penalizare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram