/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ministrul Justiției: „Sunt persoane care trebuie eliminate din PDM. Au desfășurat mai multe scheme dubioase”

missing
06 martie 2020, ora 08:31

Mai mulți membri ai Partidului Democrat din Moldova (PDM) ar fi ajuns în vizorul Ministerului Justiției, după ce ar fi desfășurat o serie de scheme dubioase pe teritoriul R. Moldova. Declarațiile aparțin, ministrului justiției Fadei Nagacevschi, care a evitat să dea mai multe detalii la acest dubiect.

În Partidul Democrat au existat persoane care urmau a fi eliminate din cadrul formațiunii pentru a se curăța. Sunt persoane la care am anumite întrebări. Ele astăzi nu reprezintă cele care controlează PDM-ul. – Dar cine sunt aceste persoane? – Nu vreau să intru în domeniul politic. Dar le cunoașteți foarte bine, știți foarte multe scheme prezentate, „desenate” public. Mai sunt persoane care trebuie eliminate din PDM. – Ce întrebări aveți față de ei? – Cu privire la faptul că au desfășurat o serie de scheme pe teritoriul R. Moldova”, a punctat Nagacevschi la emisiunea „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Săptămână viitoare s-ar putea forma o coaliție dintre Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor. Ieri cele două formațiuni s-au întrunit în discuții pentru a decide în ce măsură partidele ar putea forma o majoritate.

Vezi la acest subiect și articolele de mai jos:

Diacov spune ce au vorbit cu reprezentanții PSRM: „Discuția a fost într-o atmosferă prietenească”

/VIDEO/ Declarațiile socialiștilor, după discuțiile cu PD. Ce direcții sunt gata să-și asume democrații în cadrul Guvernului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram